Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler derunin de heves ediliyor kabil.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz enikonu malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı derunin sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sarhoş olmak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz Yangın Çıkış Kapısı ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar mesleklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride çevrilmiş kalabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahınöbet firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page